Oppgradering av familiehytta

Hanne Mikkelsen Sunde fikk i 2013 foretatt en betydelig oppgradering av familiehytta på Skjellvika i Sandefjord. Blant annet ble gamle, trekkfulle vinduer skiftet ut, og nye glassdører satt inn. Til å utføre arbeidene valgte hun å bruke Sørum Trevare AS. 

Allerede nå merker vi at de nye isolerglassene har gjort hytta lunere, og skjermet oss for mye støy. Prosessen har gått knirkefritt, og vi gleder oss over resultatet, smiler Sunde – som til daglig driver møbelforretningen Mikkel Møbler noen steinkast unna.

GOD OPPFØLGING

At familien valgte å bruke Sørum Trevare AS hadde mye med oppfølgingen å gjøre.
Når en først har bestemt seg for å gå i gang med et slikt prosjekt, er det avgjørende at håndverkerne viser interesse. Sørum Trevare AS kom raskt ut på befaring, og ikke lenge etter forelå det et tilbud. Det valgte vi å slå til på, forteller hun.

EFFEKTIV OG DYKTIG

Også snekkeren som Sørum Trevare AS brukte til å gjøre jobben, svarte til forventningene.
Han var rask og hadde evnen til å komme opp med fagmessig gode løsninger på de utfordringene han støtte på underveis. For oss som kunde var det tydelig å se at Sørum Trevare AS har valgt sine samarbeidspartnere med omhu, skryter Hanne Mikkelsen Sunde.

 

Hanne Mikkelsen Sunde_referanseprosjekt Sorum Trevare

Hanne Mikkelsen Sunde fikk i 2013 foretatt en betydelig oppgradering av familiehytta på Skjellvika i Sandefjord. Blant annet ble gamle, trekkfulle vinduer skiftet ut, og nye glassdører satt inn. Til å utføre arbeidene valgte hun å bruke Sørum Trevare AS. – Vi er storfornøyde med resultatet, smiler hun.

 

Terrasse med nye og godt isolerte glassdører

Terrasse med nye og godt isolerte glassdører

 

Terrasse med isolerglass i dørene

Terrasse med isolerglass i dørene.