Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter. Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr.

 • Bergersen

  R. Bergersen er spesialister på lås og beslag til dører, både klassiske og tradisjonelle som moderne og avanserte. De har siden 1985 utviklet seg til å bli markedsledende innen sitt felt og fører en rekke produkter for private og profesjonelle.
  Bergersen leverer varer innen:

  Dørvridere og beslag,
 • Bomann
  Les mer ved å se gjennom Bomann sine sider her.

     Bomann leverer varer innen:

  Skyvedørsgarderober,
 • Bygg 1

  Bygg 1 legger stor vekt på rask leveringstid og god service til sine kunder. De fleste varene har de på lager og de kan som regel levere innen et par dager. De har en egen fabrikk som produserer formpressa innerdører og karmer.  I tillegg samarbeider de med produsenter med lang erfaring innen produksjon av dører og andre byggevarer.


  Les mer ved å se gjennom Bygg 1 sine sider her.

     Bygg 1 leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Byklevinduet

  Bykle Vindu har siden 1984 levert vinduer til fornøyde kunder. De er spesialister på vinduer som tåler værharde strøk og er spesialister innen brannklassifiserte vindu og glassvegger.


  Les mer ved å se gjennom Byklevinduet sine sider her.

     Byklevinduet leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører,
 • DDF (Drammen dørfabrikk)

  Drammen dørfabrikk ble etablert i 1992 og leverer et bredt sortiment med kvalitet innen dører i mange modeller og størrelser.


  Les mer ved å se gjennom DDF (Drammen dørfabrikk) sine sider her.

     DDF (Drammen dørfabrikk) leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Dørfabrikken Vatnestrøm

  Siden oppstarten i 1948 har Dørfabrikken Vatnestrøm jobbet for å opprettholde en moderne trevarefabrikk som leverer godt håndverk. Som Sørlandets største dørfabrikk fører de mange produkter og spesialvarer fra den lille bygda i Iverland kommune, rett utenfor Kristiansand.


  Les mer ved å se gjennom Dørfabrikken Vatnestrøm sine sider her.

     Dørfabrikken Vatnestrøm leverer varer innen:

  Ytterdører,
 • Fjerdingstad
  Les mer ved å se gjennom Fjerdingstad sine sider her.

     Fjerdingstad leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører,
 • Fjordal parkett

   

  En verden full av muligheter…

  Oscar Peschard Co Norge (OPC) har lange tradisjoner med import av handel. Vi ser klare fordeler ved at vi holder til på Sørlandet – nær markedet av Europa. Vi benytter oss flittig av dette i forbindelse med import av parkett.

  OPC er medlem av EFPI (European Federation of Parquet Importers), noe som gir våre kunder nødvendig trygghet for kvaliteten på våre produkter.


  Les mer ved å se gjennom Fjordal parkett sine sider her.

     Fjordal parkett leverer varer innen:

  Gulv,
 • H-vinduet Fjerdingstad

  H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer de også andre kvalitetsprodukter som skyvedøren skyv-tett og foldedør.


  Les mer ved å se gjennom H-vinduet Fjerdingstad sine sider her.

   

 • Habo

  Habo er Nordens ledende firma innen funksjonelle beslag. De har siden produksjonsstart i 1921 levert inspirerende løsninger for kundene, være seg nyheter til hytta, hjemmet eller garasjen. Med fokus og gode tradisjoner design og kvalitet har de verdifull kunnskap om markedet som sikrer riktige løsninger til riktig tid og sted.


  Les mer ved å se gjennom Habo sine sider her.

     Habo leverer varer innen:

  Dørvridere og beslag,
 • Harmonie

  Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.


  Les mer ved å se gjennom Harmonie sine sider her.

     Harmonie leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Hörmann

  Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.


  Les mer ved å se gjennom Hörmann sine sider her.

     Hörmann leverer varer innen:

  Innedører, Garasjeporter, Ytterdører,
 • Inwido

  Inwido er Europas største leverandør av vinduer og dører. De utvikler og produserer en rekke merkevarer innenfor en rekke nordiske land og fører sitt sortiment i mange Europeiske land.


  Les mer ved å se gjennom Inwido sine sider her.

     Inwido leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører,
 • Jømna Brug

  13 km sør for Elverum ligger Jømna Brug som har levert dører siden 1900. De har et høyteknologisk produksjonsutstyr som sikrer kvalitetsleveranser i et stort spekter av dørtyper.


  Les mer ved å se gjennom Jømna Brug sine sider her.

     Jømna Brug leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Kloppen Trevare

  Det ligger i detaljene.

  40 års erfaring med produksjon av innvendige fyllingsdører har gitt Kloppen Trevare erfaring om at detaljer som hengsler, oppbygging av dørblad o.l. er helt avgjørende for at en dør skal fungere godt i mange år.

  Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.


  Les mer ved å se gjennom Kloppen Trevare sine sider her.

     Kloppen Trevare leverer varer innen:

  Innedører,
 • LG Quicklager

  LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.


  Les mer ved å se gjennom LG Quicklager sine sider her.

     LG Quicklager leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Løken Trevare

  Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.


  Les mer ved å se gjennom Løken Trevare sine sider her.

     Løken Trevare leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører,
 • Løvdals Trevare

  Løvdals Trevare har siden 1964 levert alle typer dører og er spesialister innen ivaretakelse av profiler og detaljer fra gamle dører. De tilpasser og lager også nye dører basert på treprofiler fra eksisterende dører i størrelsen som er ønskelig.


  Les mer ved å se gjennom Løvdals Trevare sine sider her.

     Løvdals Trevare leverer varer innen:

  Ytterdører,
 • Lurs

  Lurs Dør ble etablert i 1948, og har siden begynnelsen av 1960-tallet spesialisert seg på produksjon av ytterdører med fokus på kvalitet. Fabrikken har hele tiden utviklet sine produksjonsmetoder, uten å gi slipp på gamle håndverkstradisjoner og kvalitet. Det store utvalget og profesjonelt håndverk, gir oss som dørprodusent muligheten til å tilpasse oss kunder med høye krav til kvalitet og design.

  Lurs Dør leverer ytterdører hovedsakelig til det svenske og norske markedet, men eksporterer også dører til England og Japan.

  Vi får dørene levert fra Lurs i Sverige, så prisene du ser på deres nettside vil avvike fra vår utsalgspris i butikk, da frakt og tollavgifter tilkommer.

  Ta kontakt med oss i butikken om du ønsker et tilbud på din drømmedør fra Lurs!


  Les mer ved å se gjennom Lurs sine sider her.

     Lurs leverer varer innen:

  Ytterdører,
 • MesterVindu

  MesterVindu kan tilby vinduer i både moderne og klassisk stil, med spesielle tilpasninger og utførelser. De kan også levere vinduer i gammelstil etter mål.


  Les mer ved å se gjennom MesterVindu sine sider her.

     MesterVindu leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører,
 • Nibu

  NIBU har siden etableringen i 1972 bygget seg opp til å bli en av Norges ledende spesialgrossister innen interiørbeslag til handel og industri. Med sitt unike internasjonale kontaktledd utvikler og anskaffer de mange spennende produkter i flere kategorier.


  Les mer ved å se gjennom Nibu sine sider her.

     Nibu leverer varer innen:

  Dørvridere og beslag,
 • NorDan

  NorDan har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet. Helt siden etableringen i 1926 har de produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler de fortsatt seg selv på kvaliteten på håndverket de leverer.
  NorDan leverer varer innen:

  Vinduer og verandadører, Ytterdører,
 • Rival

  Rival tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober.


  Les mer ved å se gjennom Rival sine sider her.

     Rival leverer varer innen:

  Skyvedørsgarderober,
 • ScanflexDøra

  Nybygging eller modernisering – valget av dører er vesentlig for å skape husets egenart. Gjennom dørseriene Trend, Saga og Classic har Scanflex utviklet kvalitets innerdører som ivaretar de gamle håndverkstradisjonene – tilpasset de forskjellige hustyper og mennesketyper.


  Les mer ved å se gjennom ScanflexDøra sine sider her.

     ScanflexDøra leverer varer innen:

  Innedører,
 • Skjold Trevare

  Skjold leverer vinduer og dører i både ny og gammel stil til alle formål, fra nybygg av enebolig og større forretningsbygg, til rehabilitering av de fleste typer dører og med spesialutførelser der ønskelig.


  Les mer ved å se gjennom Skjold Trevare sine sider her.

     Skjold Trevare leverer varer innen:

  Innedører,
 • Tarraldsen

  Tarraldsen produserer trapper i store moderne lokaler i hjertet av Telemark, hvor fokuset på godt håndverk og kvalitet – noe som gjenspeiles av de mange medarbeiderne med svennebrev og fokuset på godt arbeidsmiljø og trivsel.


  Les mer ved å se gjennom Tarraldsen sine sider her.

     Tarraldsen leverer varer innen:

  Trapper,
 • Trevaren Eydehavn

  Lager Norges fineste dører.
  Ta med tegning av din drømmedør til oss!


  Les mer ved å se gjennom Trevaren Eydehavn sine sider her.

     Trevaren Eydehavn leverer varer innen:

  Ytterdører,
 • TUNdøren

  De første Tun-dørene så dagens lys allerede i 1968, og vi har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på våre erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.


  Les mer ved å se gjennom TUNdøren sine sider her.

     TUNdøren leverer varer innen:

  Innedører, Ytterdører,
 • Velux takvinduer

   

  Et komplett system

  VELUX tilbyr et komplett system som gjør det lett å planlegge innbyggingen av takvinduet.

  Optimalt dagslys, frisk luft og fritt utsyn er kjernen i enhver god VELUX løsning. For å få den optimale løsning til din bolig, skal det tas høyde for en rekke forskellige faktorer. Vi råder deg til nøye å overveie de forskellige aspekter, før du påbegynner konstruksjonsarbeidet. Det vil ofte være en god idé å rådspørre en arkitekt eller håndverker for å få best mulig resultat.  Vår veiledning kan hjelpe deg til å ta veloverveide beslutninger og velge den VELUX løsningen som passer dine behov.

  Ønsker du å forbedre din nåværende VELUX løsning?

  VELUX tilbyr forskellige service og et stort utvalg av ekstra tilbehør, som kan hjelpe deg til å få det beste ut av din VELUX løsning.  Kontakt oss dersom du trenger råd til utskifting eller utvidelse av din nåværende VELUX løsning.


  Les mer ved å se gjennom Velux takvinduer sine sider her.

     Velux takvinduer leverer varer innen:

  Takvinduer,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Vinteråpent tom. mars: 08:30 - 15:30

Øvrige måneder: 08:30 - 16:30

Lørdager: Stengt

Elveveien 15, 3262 Larvik